Vandreferie i Himalaya


Det sydlige Himalaya er et at de bedste steder i verden at vandre. Ingen andre steder finder man et landskab, der er så mættet med storslåede udsigter, hvor man også møder et spændende folkeliv hos stammefolk.

Yatra Rejsers kultur- og vandreferie i Himalaya går gennem nogle af verdens mest storslåede bjerglandskaber, farverige bazarer og hellige steder, hvor Østens religioner er mere tydelige i bybilledet og i landskabet end noget andet sted i verden. På denne kultur- og vandreferie i Himalaya har vi nøje udvalgt de flotteste vandreruter og de mest interessante steder med spændende folkeliv og hinduistiske helligdomme. Vores udgangspunkt for vandreturene er en hyggelig Base Camp, hvor vi overnatter i komfortable hytter med bløde senge og hvor der er varmt vand.

 

Turen starter og slutter i New Delhi, der er Indiens pulserende hovedstad og, gennem tiden, centrum for adskillige historiske imperier og dynastier. Det er lokalkendt dansk trekkingguide med på hele turen, som står for alt det praktiske, formidler kulturen, regionens historie og kontakten til de lokale, vi møder på vores rejse.

Tag med på en uforglemmelig kultur- og vandreferie gennem nogle af verdens mest storslåede landskaber.

Send en email og få det fulde program med pris tilsendt eller ring på telefon +45 29 43 14 27 og hør mere om denne rejse