Cykelrejser i Indien


 

I det sydvestligste Indien ligger den grønne og frodige delstat Kerela.

Her kan man opleve et landskab med utallige palmelunde, floder med gamle, charmerende husbåde,   der sejler forbi søvnige fiskerlandsbyer, tropiske bjerge med grønne teplantager så langt øjet rækker, sandstrande ved Det indiske Ocean og et farverigt og tilbagelænet folkeliv. Kerela er samtidig en af Indiens mest velfungerende delstater, og her kan hele 95 % af befolkningen både læse og skrive.
Denne kombinerede cykel- og kulturrejse går både til den sagnomspundne havneby Cochin, hvor Vasco Dagama sejlede til i 1600-tallet og gennem teplantagerne i højlandet ved bjergbyen Munnar. Undervejs besøger vi lokale landsbyer og overnatter på en hyggelig husbåd. Der bliver også tid til afslaping på de hvide paradisstrande ved Marari. Tag med på en uforglemmelig kombineret cykel- og kulturrejse, der viser det bedste af Sydindien frem.

Kontakt os for nærmere information om denne rejse.

 

Send en email og få det fulde program med pris tilsendt.

 

Cykelrejse i Rajasthan – hvor kamelkaravaner krydser cykelstien.

Rajasthan betyder ”Kongernes land” og er med sine traditionelle landsbyer med lerklinede huse, flade terræn, spektakulære ørkenlandskaber, imponerende forter og gamle paladser en ideel ramme for et uforglemmeligt 1001 nats cykeleventyr. I Rajasthan er det ikke ualmindeligt at se en bonde spænde sin kamel for ploven, når marken skal pløjes Vi cykler og bevæger os i deyderste afkroge af Rajasthan, hvor stammefolk og nomader lever, som de har gjort det i århundreder.

Rejsen inkluderer tigersafari i Ranthambore Nationalpark og besøg ved det verdensberømte mausolæum Taj Mahal.

Under hele rejsen bliver vi indkvarteret på hoteller af høj standard bl.a. på gamle, stemningsfulde borge og paladser, der i dag fungerer som flotte hoteller.

Kontakt os for nærmere information om denne rejse.

 

Send en email og få det fulde program med pris tilsendt.

 

 

 

Hoteller