Fotorejser


På vores fotorejser i Nordindien og Himalaya, Det Tibetanske Plateau og Sri Lanka har vi nøje udvalgt de mest sceniske steder med spændende folkeliv, enestående artiketktur og storslåede landskaber.

Vores rejseledere er erfarne fotografer med en lang baggrund indenfor fotografering og med erfaring i formidling. På turen vil fotografen sørge for fotoundervisning og hjælpe med indstillinger og muligheder i kameraet undervejs.  Der afholdes fotografi-workshop, hvor der gives feedback på deltagernes fotografier, og som deltager får man inspiration samt gode råd om fototeknik, og man lærer, hvordan man tager de bedste rejsebilleder. Der bliver også rigeligt af tid til at afprøve teknikker, eksperimentere og lege.

visitkortDet kræver ikke specielle fotografiske forudsætninger eller nogen særlig uddannelse inden for fotografering for at deltage. Fotorejserne er tiltænkt almindelige rejsende, der har en interesse for fotografering, og på rejsen får man øget sin interesse, forbedret sine færdigheder og en bred palet af eksotiske motiver.

Rejserne er skræddersyet til fotoentusiater, men ud over praktisk erfaring byder rejserne også på små kurser i billledbehandling, og efter en endt dag med hefitig fotografering gennemgås dagens billeder, og deltagerne kan få konstruktiv kritik af rejselederen/fotografen, så man kommer hjem til Danmark som en endnu dygtigere og mere selvsikker fotograf, samtidig med at man i selskab med andre har oplevet meget mere af en fremmedartet verden.

Send en email og få det fulde program med pris