Om Yatra Rejser


Villads Kok Mortensen er arrangør og rejseleder på alle rejser.

Villads har guidet og arrangeret talrige rundrejser og har stor viden om landenes mangfoldige kulturer, historie og lokale skikke.
Han har i en årrække arbejdet som freelance rejseleder og har guidet mere end 45 kulturrejser for danske turister. Villads har studeret retorik og filosofi på Københavns Universitet.

 

 


13669117_10154148464875590_246091029443797552_n

Sonny Singh er dansk-indisk fotograf fra København og rejseleder og fotoinstruktør på Yatra Rejsers fotorejser.   Hans familie er oprindeligt fra Punjab i Indien, men han er født og opvokset i Danmark og taler dansk, engelsk, hindi og punjabi – de to sidstnævnte er sprog, der tales i Nordindien. Han har guidet i Indien og er vant til at formidle og undervise i fotografering. Sonnys billeder kan ses på hans hjemmeside.

Bablu Virinder Singh er rejseleder og fotoinstruktør på Yatra Rejsers fotorejser. Bablu er bosat i Danmark, men født i Indien og han taler flere af de nordindiske sprog. Han har en kandidatuddannelse i Internationale Udviklingsstudier og Kommunikation fra RUC. Bablua har rejst intenst som fotograf igennem Asien – både på fotoopgaver og i eget regi og her har Indien haft en særlig plads. Man kan se hans fascinerende billeder om blandt andet livet blandt nomader på det Tibetanske Plateau på hans Instagram-profil.

Klaus Bo

er rejseleder og fotoinstruktør på Yatra Rejsers fotorejser. Han har i de sidste godt 15 år arbejdet som freelance-fotograf for forskellige danske og udenlandske aviser, blade og magasiner.Klaus har fordybet sig i så forskellige emner som de danske stofmisbrugere på Vesterbro, det katastroferamte Haiti, Holi-festivalen i Indien, det hungersramte Niger (Sahel),den koptiske skraldeby i Kairo med mere. Han har samarbejdet med blandt andre Læger Uden Grænser og CARE og har vundet adskillige danske og internationale priser for sit arbejde.National Geophrafic har købt 30 af Klaus fotografier. Se hans billeder på