Om Yatra Rejser


Villads Kok Mortensen er arrangør og rejseleder på alle rejser.

Villads har guidet og arrangeret talrige rundrejser og har stor viden om landenes mangfoldige kulturer, historie og lokale skikke.
Han har i en årrække arbejdet som freelance rejseleder og har guidet mere end 45 kulturrejser for danske turister. Villads har studeret retorik og filosofi på Københavns Universitet.

 

 


13669117_10154148464875590_246091029443797552_n

Sonny Singh er dansk-indisk fotograf fra København og rejseleder og fotoinstruktør på Yatra Rejsers fotorejser.   Hans familie er oprindeligt fra Punjab i Indien, men han er født og opvokset i Danmark og taler dansk, engelsk, hindi og punjabi – de to sidstnævnte er sprog, der tales i Nordindien. Han har guidet i Indien og er vant til at formidle og undervise i fotografering. Sonnys billeder kan ses på hans hjemmeside.

 

 

 

Bablu Virinder Singh er rejseleder og fotoinstruktør på Yatra Rejsers fotorejser. Bablu er bosat i Danmark, men født i Indien og han taler flere af de nordindiske sprog. Han har en kandidatuddannelse i Internationale Udviklingsstudier og Kommunikation fra RUC. Bablua har rejst intenst som fotograf igennem Asien – både på fotoopgaver og i eget regi og her har Indien haft en særlig plads. Man kan se hans fascinerende billeder om blandt andet livet blandt nomader på det Tibetanske Plateau på hans Instagram-profil.

 

 

 

Rune Abro er fotograf, multikunstner og kreativ konsulent hos Yatra Rejser og M.C. ASIEN.

Rune har bl.a. rejst i Afrika, Asien, Indonesien og Mellemøsten og er delvis bosat i Israel. Han arbejder på adskillige grafiske og musiske projekter og som selvstændig gennem hans firma, Abstreet. Han har en kandidatgrad i filosofi fra Københavns Universitet.